bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтеркультурна зустріч Змінотворців: Кременчук 1.0
22.05.2019

30 травня Молодіжна організація «СТАН» запрошує містян_нок Кременчука на першу тематичну Інтеркультурну зустріч Змінотворців. Тема зустрічі - «Культурне різноманіття Кременчука».

Інтеркультурна зустріч Змінотворців - це подія, створена з метою об’єднання представників_ць різного культурного середовища для спілкування, обміну ідеями та досвідом, налагодження нових контактів, створення та запуску нових проектів.

Тут немає правил, крім одного - поважати один одного.

Зустрічі Змінотворців - це про натхнення, свободу, синергію та різноманіття.

Чому це важливо? Бо таким чином ми відчуваємо один одно, відкриваємо для себе галактики інших культур, особистостей, з якими живемо по сусідству.

Учасникам/учасницям буде запропоновано спільно створити квітку культурного розмаїття Кременчука, ретроспективну мапу інтеркультурних подій Кременчука та проговорити перспективи взаємодії в рамках проекту Український Букет Народів.

Чекаємо на вас!

Коли: 30 травня о 17:30.
Де: Кременчуцька міська художня галерея (вул. М.Коцюбинського, 4).

О 16:30 за цією ж адресою запрошуємо на презентацію проекту “Український Букет Народів”, де ви зможете познайомитися з концепцією та метою проекту, дізнатися про інноваційний культурний продукт проекту - Інтеркультурні путівники, отримати інформацію про майбутні проектні заходи, що проходитимуть у Кременчуці до кінця жовтня 2019 р.

Вхід вільний.

Посилання на Інтеркультурну зустріч Змінотворців

Посилання на проект Український Букет Народів


*Інноваційний проект «Український Букет Народів - створення Інтеркультурних путівників з залученням громадян України різного соціального та етнічного походження» реалізується у 4 пілотних громадах Запорізької, Луганської, Полтавської та Львівської областей. Проект організовує Молодіжна організація «СТАН» за підтримки Українського культурного фонду.
Співорганізатори проекту: Громадська організація «Культурний ді@лог», Громадська організація «Молодіжна агенція з адвокації ромської культури «АРКА», Громадська організація «Арекет», Благодійна організація «Благодійний Фонд «MLT Museum PLUS», Комунальний заклад «Лисичанський міський Палац культури», Громадська організація «Кримська проектно-освітня платформа Q-hub». 

Контакти

  • Роман Каць
  • регіональний координатор у Кременчуці +380960964980 [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.