bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на Шостий хакатон DeHack 2019 Koblevo
20.05.2019

14-16 червня у м. Коблево (Миколаївська область) відбудеться хакатон з децентралізації «DeHack Koblevo». Захід організовується Програмою «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Зареєструватись учасникам з ідеями можна тут - bit.ly/2VC2Cd8

Зареєструватись, як спеціаліст своєї справи для допомоги обраній команді - bit.ly/2W03E20

Заявки приймаються до 3 червня 2019 року. Кількість місць - обмежена.

Учасникам компенсуються транспортні витрати, надається проживання та харчування.

Хакатон є змаганням на швидкість, під час якого програмісти, графічні дизайнери, менеджери проектів, а також експерти у цій сфері активно співпрацюють задля створення цифрового рішення. Мета хакатону «DeHack Koblevo»- створити ІТ-проекти або спеціальне програмне забезпечення, що слугуватиме відправною точкою вирішення проблем, з якими зіштовхуються громади у процесі децентралізації, а саме: питань, пов’язаних із місцевою екологією, розвитком туризму, контролем місцевих фінансів, отриманням та обробкою скарг від громадян, тощо.

Учасників супроводжуватимуть досвідчені наставники: ІТ-фахівці, бізнес-експерти, представники ОТГ, громадянського суспільства та ЗМІ. Кожен з них допоможе командам у розробці проекту. Три найкращі рішення будуть відзначені спеціальними нагородами, призначеними для підтримки подальшого розвитку рішення.

«DeHack Koblevo» - вже шостий хакатон із серії DeHack. Перший захід було проведено у Львові, наступні відбулися у Дніпрі, Одесі, Тростянці, Дунаївцях. Більше інформації - на сайті (dehack.today) та FB-сторінці (https://www.facebook.com/dehackukraine/) проекту.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.