bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація проекту Український Букет Народів. Лисичанськ
17.05.2019

Молодіжна організація «СТАН» та Лисичанський міський палац культури запрошують 17 травня на презентацію проекту «Український Букет Народів - створення Інтеркультурних путівників з залученням громадян України різного соціального та етнічного походження».

Проект спрямований на розвиток міжкультурного діалогу, підтримку культурного розмаїття та забезпечення дотримання культурних прав громадян та спільнот.

Проект «Український Букет Народів» представлять Валерія Вашкевия, соціологиня та громадська активістка, координаторка проекту та Анна Рясна, регіональна координаторка проекту, директорка Лисичанського міського палацу культури, менеджерка культури.

Гості презентації зможуть дізнатися про концепцію проекту, інноваційні інтеркультурні путівники та як можна долучитися до заходів проекту у Лисичанську.

Також взяти участь у дискусії за темою «Міжкультурний діалог та забезпечення дотримання культурних прав громадян та спільнот».

Спікери заходу:

  • Лада Грановська, начальниця управління національностей Луганської області;

  • Ірина Нікульникова, голова  ГО «Жіноча правозахисна група», адвокатка, громадська діячка;

  • Олексій Поджарий, начальник відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Луганській області;

  • Тетяна Люта, начальниця відділу Лисичанського Бюро безоплатної допомоги.

Коли:17 травня о 12:00

Де: Лисичанський міський краєзнавчий музей (проспект Перемоги, 94)

Після презентації проекту «Український Букет Народів» запрошуємо учасників продовжити спілкування у форматі нетворкінг на першій  Інтеркультурний зустрічі Зміностворців у Лисичанську.

Інноваційний проект «Український Букет Народів - створення Інтеркультурних путівників з залученням громадян України різного соціального та етнічного походження» реалізується у 4 пілотних громадах Запорізької, Луганської, Полтавської та Львівської областей. Проект організовує Молодіжна організація «СТАН» за підтримки Українського культурного фонду. Співорганізатори проекту: Громадська організація «Молодіжна агенція з адвокації ромської культури «АРКА», Громадська організація «Арекет», Громадська організація «Культурний ді@лог», Благодійна організація «Благодійний Фонд «MLT Museum PLUS», Комунальний заклад «Лисичанський міський Палац культури», Громадська організація «Кримська проектно-освітня платформа Q-hub».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.