bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як здійснити інноваційний прорив?
30.04.2019

4 травня у Києві пройде ІІ Громадянський лекторій на тему «Інноваційний прорив і «нова індустріалізація» як складові модернізації України».

Сутність модернізації – у відновленні нормального життя, встановленні свобод і втіленні безлічі прогресивних інновацій, це непроста, але критична задача для України.. Запрошуємо! Реєструйтесь!

Послідовно, за участі провідних мислителів/ьок і практиків/чок України та зарубіжжя, на різних проектах Студреспубліки досліджується проблематика модернізації України та світу. Як долучитися до експертів/ок й активних українців/ок, які вже вдруге під час Громадянського лекторію дискутуватимуть про можливості інноваційного прориву та здійснення «нової індустріалізації» – далі.

Отже, якою є альтернатива нинішньому курсу соціал-дарвінізму, коли економіка падає, більшість громадян елементарно виживає або виїжджає за кордон, експлуатація населення та природи посилюється, корупція квітне буйним цвітом, а людей годують міфами про аграрну супердержаву?

Під час І Громадянського лекторію на цю тему рік тому, інтелектуали влучно зазначали: «Щоб виграти «Сталінградську битву» за модернізацію, потрібна воля, а в діях, словах і думках – тотожність. Без самообмеження нічого не вийде».

«Нова індустріалізація» – термін досить умовний, він означає наступний етап розвитку соціально-економічних відносин людства і полягає у розвитку індустрій, які ґрунтуються на надсучасних технологіях, є дуже гнучкими, індивідуалізованими й, одночасно, глобалізованими, тісно зв’язані з безперервною освітою протягом усього життя, які можуть бути побудовані на адитивних принципах (3D, 4D, 5D), пов’язані зі сферою ІТ, віртуальністю, зав’язані на всі рівні космосу тощо.

Громадянські лекторії – важлива ініціатива Студреспубліки, яка збирає активістів/ок, експертів/ок, молодих лідерів/ок і просто небайдужих громадян разом для діалогу про інноваційний розвиток України й особистісну самореалізацію в нових складних умовах, про розвиток людини й універсальні цінності.

До участі в ІІ Громадянському лекторії: «Інноваційний прорив і «нова індустріалізація» як складові модернізації України», що відбудеться 4 травня з 10:30 до 19:00 (початок реєстрації з 10:00) у приміщенні Українського союзу промисловців і підприємців (м. Київ, М «Хрещатик», вул. Хрещатик 34, 3-й поверх), запрошуємо прогресивних громадян/ок - економістів/ок, соціологів/инь та інших інтелектуалів/ок, активістів/ок, підприємців/иць, робітників/ць, журналістів/ок, студентів/ок. Попередньо потрібно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію. Кількість місць обмежена!

Питання медіа та партнерства: бренд-менеджерка Віра Андріюк (097) 883 22 26, [email protected]

Партнери: Український союз промисловців і підприємців, Газета прогресивних людей «Нова Республіка», видавництво «Саміт-книга».

 

Контакти

  • Питання медіа та партнерства: бренд-менеджерка Віра Андріюк (097) 883 22 26
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.