bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція з нагоди започаткування премії імені Георгія Ґонґадзе
09.04.2019

9 квітня 2019 року о 14:30 в Українському кризовому медіацентрі в Українському домі (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) відбудеться прес-конференція у зв’язку зі стартом в Україні Премії імені Георгія Ґонґадзе. Цю концептуально нову премію у сфері журналістики заснували Український ПЕН у партнерстві з Асоціацією випускників Києво-Могилянської Бізнес-Школи.

Дату нагородження лауреата, суму винагороди, візуальну репрезентацію Премії, а також інші деталі, пов’язані з присудженням відзнаки, оголосять на заході.

Премія імені Георгія Ґонґадзе покликана підтримати тих журналістів, які обстоюють принципи та цінності незалежної журналістики, демонструють професійність, компетентність, інноваційність і створюють матеріали, що сприяють глибшому розумінню або вирішенню суспільно важливих проблем, а також роблять суттєвий внесок у розвиток медіасередовища в цілому.

Лауреата Премії визначатимуть шляхом висунення кандидатур та голосування за них членами Капітули (журі). До складу журі входитимуть 9 осіб, серед яких члени родини Георгія Ґонґадзе, представники Українського ПЕН, Асоціації випускників Києво-Могилянської Бізнес-Школи, «Української правди», а також авторитетні медіаексперти, громадські діячі та інтелектуали.

У прес-конференції візьмуть участь:

  • дружина Георгія, журналістка, головна редакторка і керівниця Української служби «Голосу Америки» Мирослава Ґонґадзе (скайпом);
  • президент Українського ПЕН Андрій Курков;
  • журналістка, письменниця, правозахисниця Лариса Денисенко;
  • виконавча директорка Українського ПЕН Тетяна Терен;
  • керівник соціальних проектів Асоціації випускників Києво-Могилянської Бізнес-Школи Павло Білодід.

Контактна особа: Ірина Широкова, [email protected], +380971772416

Джерело: https://internews.ua/opportunity/gongadze-award-starts-in-ukraine

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.