bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрито реєстрацію у програмі «Healthy Challenge»
05.04.2019

Разом з адміністрацією твого університету або професійно-технічного закладу реєструйся до участі у Healthy Challenge до 17 квітня 2019 року на healthy-challenge.in.ua!

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ», та UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення проводять перший в Україні челендж зі здорового способу життя – програму «Healthy Challenge» для команд закладів вищої та професійно технічної освіти у Одеській, Дніпропетровській, Черкаській та Миколаївській областях.

Інформаційні партнери: Міністерство молоді та спорту України, Інститут модернізації змісту освіти МОН.

В рамках програми протягом квітня-травня 2019 року на заклади-учасники чекає цікаве випробування:

  1. Заплануйте креативні та корисні активності з поширення здорового способу життя серед студентів та викладачів;
  2. За чотири тижні разом із навчальним закладом реалізуйте круті активності в чотирьох напрямках: раціональне харчування, фізична активність, репродуктивне і ментальне здоров’я;
  3. Отримайте шанс виграти міні-грант для розвитку руху здорового способу життя у своєму закладі на суму від 15 000 до 30 000 грн. та інші корисні призи!

Деталі про програму та положення (healthy-challenge.in.ua/polozhennya-programi/) дивись на сайті healthy-challenge.in.ua.

Приймай виклик, об’єднуй свій навчальний заклад та зроби цю весну незабутньою!

CSR Ukraine, Центр “Розвиток КСВ” – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності. Центр щорічно проводить масштабні дослідження з корпоративної соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проекти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). www.csr-ukraine.org

UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення – є провідною агенцією ООН, яка зосереджує свою роботу у сфері  розбудови потенціалу молоді, гендерної рівності та репродуктивного здоров’я. Агенція працює у 150 країнах світу, а в Україні з 1997 року. Спільно з партнерами ми створюємо умови, щоб кожна молода людина могла наповну реалізувати свій потенціал, вела здоровий спосіб життя, знала свої репродуктивні права і брала активну участь у своїй громаді.

Більше інформації про UNFPA та нашу роботу в Україні: ukraine.unfpa.org Слідкуйте за діяльністю UNFPA у Twitter та Facebook.

Контакти

  • За детальною інформацією: [email protected]
  • 044 292 02 48
  • Тарас Деркач
  • Центр «Розвиток КСВ»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.