bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч #КрутиПедаліКиїв: Скандинавські велохроніки
28.03.2019

Зустріч із веломандрівником Олександром Богаченко-Мішевським, який у 2018 році проїхав на велосипеді 5 000 км Скандинавією.

Мандрівник розкаже про свої пригоди на маршруті Копенгаген-Нордкап-Гельсінкі, особливості країн, у яких він побував - менталітет, звички, культуру, національну кухню - а також поділиться лайфхаками: що з речей, окрім велоаксесуарів, стане у пригоді у цих країнах.

Дата: 31 березня, 10.30
 Місце: Urban Space 500 (вул. Б, Грінченка, 9)
Організатор: Асоціація велосипедистів Києва


#КрутиПедаліКиїв — це формат дружніх зустрічей з веломандрівниками, де вони діляться історіями своїх подорожей на велосипеді по Україні та за кордоном. Мета таких зустрічей - надихати на використання велосипеда не лише у місті, але й як туристичного транспорту, і показати, що за правильної підготовки це не складно.

Подія буде цікавою усім, хто любить подорожі та велосипеди або ж тільки збирається відкривати для себе широкий світ на двоколісному транспорті.

Для участі просимо зареєструватися: goo.gl/ZX1zWp

Вхід вільний. На події ви зможете замовити чай, каву, десерти. Формат закладу Urban Space 500, де відбуватиметься подія, передбачає, що 80% від прибутку ресторану буде направлено на підтримку некомерційних проектів, спрямованих на розвиток Києва.

Деталі: https://www.facebook.com/events/399936594124535/ 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.