bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Я Добропілля: запрошуємо до мистецьких резиденцій
20.03.2019

Команда проекту «Культура і конфлікт» шукає митців, які готові завітати у м. Добропілля, Донецька область на 5-7 днів, познайомитися з його мешканцями, відчути це місто, подарувати місту частину свого мистецтва.

Під час розробки стратегії міста було зроблено акцент на тмяність міста, тому однією з задач мистецьких резиденцій є зроботи Добропілля більше яскравим. Детали СТРАТЕГІЇ


Зі свого боку готові забезпечити компенсацію проїзду, ночівлю, харчування та витратні матеріали. Загальний бюджет 10 000 грн. на реалізацію мистецького проекту. 
Добропілля, як резиденція чекає саме на тебе. Заявки і пропозиції приймаються до 15 квітня. Коротко напиши про свої творчі здобутки, ідею проекту (напрямок) та досвід взаємодії і залучення аудиторії до творчих процесів. Мотиваційний лист надсилати на [email protected]  до 15 квітня. 


Дати резиденції 22 квітня – 31 травня 2019 року


Резиденції пройдуть в рамках проекту «Культура і Конфлікт», ініційованого Goethe Institut та ГО Гараж Генг, що фінансується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.