bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Змінюючи Покров: як громада може вплинути на діяльність міськрад
15.03.2019

Акредитований представник глобального руху Transparency International в Україні запрошує всіх охочих на відкриту лекцію «Змінюючи місто: як громада може вплинути на діяльність міських рад».

Під час заходу учасники дізнаються, які інструменти впливу на процеси прийняття рішень є у громади та як зробити так, щоб міська рада дослухалася до містян.

Цей тренінг буде корисний представникам неурядових організацій, активним містянам Покрова, а також представникам органів місцевого самоврядування. Під час лекції учасники дінаються також яке місце посідає Покров у Рейтингу прозорості 100 найбільших міст України, окрім цього представники Програми Transparent cities/Прозорі міста яку впроваджує Тransparency International Ukraine, розкажуть про свою діяльність, чим програма може бути корисною для громади міста Покров, а також спільно спробують знайти шляхи вирішення проблем міста.

Захід відбудеться у місті Покров 27 березня о 14:00 за адресою вул. Центральна, буд.7 (Центральна міська бібліотека для дорослих, Молодіжний арт-центр). Реєстрація з 13:30. Обов’язкова реєстрація за посиланням  https://goo.gl/forms/1V1vOftPle9OLnKf1 . Дедлайн реєстрації – 25 березня.

Спікери:  Анатолій КОТОВ, асистент програми Transparent Cities/Прозорі міста.

Цей Проект став можливим завдяки Агентству Сполучених Штатів з міжнародного розвитку та щедрій підтримці американського народу.

Контакти

  • Контактна особа: Аліна Кобенко
  • м.т. +38 0930648865
  • e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.