bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дискусія за темою «Реальність захищати права жінок та дівчат» відбудеться у Чернігові
05.03.2019

Напередодні 8 березня, Міжнародного дня прав жінок і миру запрошуємо представників та представниць ЗМІ, громадськості, державної влади та місцевого самоврядування взяти участь у проведені дискусії за темою «Реальність захищати права жінок та дівчат».

Дискусія розпочнеться з представлення результатів роботи коаліції громадських організацій «Врахування прав жінок та дівчат в програмах для учасників АТО та їхніх родин», які співпрацювали для врахування прав жінок в обласній програмі соціальної підтримки ветеранів війни та членів їх сімей».*

Дата проведення: 5 березня 2019 року (вівторок). 

Початок: о 14:00 год. 

Місце проведення: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, кім. 5).

Заплановані питання для обговорення: 

– Чи реально враховуються інтереси жінок в усіх програмах та планах дій на місцевому рівні? 

– Що можна зробити щоби права жінок та дівчат були реально захищені на всіх рівнях прийняття рішень? 

– Чи реально громадськості брати участь у вирішенні питань соціальної справедливості та соціального захисту враховуючи гендерну складову?

Захід організується Всеукраїнської громадської організацією «Центр “Розвиток демократії”» та громадською організацією «Чернігівська правозахисна спілка» і проводиться у межах проекту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні».

Запрошуються представники/ці ЗМІ, інститутів громадянського суспільства, органів державної влади та місцевого самоврядування.

Просимо попередньо зареєструватися на захід, заповнивши форму за адресою https://bit.ly/2GURPD7 , або надати заявку на адресу електронної пошти [email protected] , вказавши в темі повідомлення – Дискусія, прізвище учасника – з такою інформацією:

1. П.І.Б. 

2. Місце роботи/служби (назва підприємства, установи, організації) або рід занять.

3. Посада (за наявності).

4. Контактний номер телефону.

5. Адреса електронної пошти.

Оновлення інформації про захід на сторінці https://www.facebook.com/Chernihiv.Human.Rights.Union .

* Примітка. Чинна та виконана програми:

- Програма соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил, членів їх сімей, бійців-добровольців у Чернігівській області на 2019-2023 роки

http://upsz.cg.gov.ua/web_docs/1771/2016/03/docs/Progr_ATO_2019-2023_01012019.pdf

- Програма соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та бійців-добровольців у Чернігівській області на 2017-2018 роки

http://upsz.cg.gov.ua/web_docs/1771/2016/03/docs/Progr_ato%202017-18.pdf

Опубліковані матеріали є винятковою відповідальністю ГО “Чернігівська правозахисна спілка”, і необов’язково відображають точку зору інших вказаних у матеріалі осіб, підприємств, установ та організацій. 

Організатори – всі разом та кожний(а) окремо – не несуть відповідальності за рішення, дії та бездіяльність інших осіб, зміст інформації сторонніх ресурсів.

 

Контакти

  • https://www.facebook.com/Chernihiv.Human.Rights.Union

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.