bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проблеми ринку земель с/г призначення обговорюватимуть у Луцьку
16.10.2008

З метою активізації та сприяння соціально-економічному діалогу Аналітично – дорадчий центр Блакитної стрічки Програми розвитку ООН проводить круглий стіл на тему: ”Проблеми становлення та функціонування ринку земель сільськогосподарського призначення в Україні”, який відбудеться у вівторок, 21 жовтня 2008 року о 10 годині в приміщенні конференц-залу готелю «Україна» за адресою: м. Луцьк, вул. Словацького, 2.

В ході проведення заходу планується обговорити наступні питання: - розвиток законодавства для функціонування ринку земель сільськогосподарського призначення в Україні; - очікування і наслідки відміни мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення; - досвід і тенденції розвитку земельно-кадастрових систем в країнах світу та перспективи України; - існуючі обмеження на ринку земель сільськогосподарського призначення у світовій практиці та ін.

Презентації представлятимуть Павло КУЛИНИЧ, старший науковий співробітник Інституту держави і права ім. В.М.Корецького НАН України, Микола ПУГАЧОВ, керівник групи Аналітично – дорадчого центру Блакитної стрічки ПРООН, Максим ФЕДОРЧЕНКО, директор ІРЦ “Реформування земельних відносин в Україні”, Микола КОБЕЦЬ, старший експерт Аналітично – дорадчого центру Блакитної стрічки ПРООН.

Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до п. Андрія Заїки за тел.: +380 44 253 58 66, e-mail: [email protected]

Аналітично-дорадчий центр «Блакитної стрічки» був створений в 2005 році для надання допомоги українському уряду в реалізації рекомендацій Комісії “Блакитної стрічки” в України. Головна мета Центру — сприяти наступному етапу соціально-економічної трансформації в Україні шляхом надання підтримки у формулюванні політики, розбудові інституціональної потужності та стимулюванні і проведенні широкого діалогу на тему економічного розвитку.

 

Програма розвитку ООН (ПРООН) є глобальною мережею ООН в галузі розвитку, яка виступає за позитивні зміни та надає країнам доступ до джерел знань, досвіду та ресурсів задля допомоги людям в усьому світі будувати краще життя. Ми співпрацюємо з 166 країнами світу, допомагаючи їм знаходити власні шляхи розв’язання глобальних та національних проблем в галузі розвитку. Покращуючи свої власні можливості, вони мають змогу використовувати досвід та знання співробітників ПРООН та широкого кола наших партнерів. Більш детальна інформація на www.undp.org.

Контакти

  • Юлія Бєловицька
  • Асоціація захисту прав молоді Волині
  • [email protected]
  • 8 (03322) 48312

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.