bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фотовиставка «Грудне вигодовування у публічному просторі»
07.02.2019

У Львові в URBAN бібліотеці 8 лютого о 18-00 відбудеться відкриття виставки, що показує приклади львів'янок, які годують грудьми у публічних місцях. Виставка триватиме до 14 березня.

Виставка спрямована на підвищення культури сприйняття жінок-годувальниць у суспільстві.

Вона показує жінку, яка годує грудьми у публічному просторі та якій не потрібно переховуватися від навколишнього світу, як невід’ємну повсякденну частину суспільства.

Стигматизація і сексуалізація жіночого тіла перешкоджають жінкам знаходитися у громадському просторі під час процесу годування. Для уникнення незручних ситуацій та звинувачень, вони змушені залишатися дома ізольованими до моменту, допоки дитина знаходиться на грудному вигодовуванні.

Годування грудьми - майже непомітний та важливий процес, який задовільняє базову фізіологічну потребу дитини у їжі та сприяє реалізації низки емоційних та психологічних потреб. І це невід’ємне право жінки розпоряджатися своїм тілом та бути включеною у публічний простір.

На виставці представлено серію фотографій, які показують реальних жінок і як вони годують грудьми у соціумі Львова: на вулиці, у громадському транспорті, на ринку, в магазині тощо.

Цей проект є результатом співпраці різних людей - моделей, фотохудожниць, кураторок - на Резиденції солідарності від Феміністичної майстерні.

Відвідати виставку також можна з 8 лютого до 14 березня в URBAN бібліотеці (за адресою вул. Устияновича, 4, Львів) згідно з графіком роботи бібліотеки: вівторок-п’ятниця з 11 до 20-00, субота-неділя з 11-00 до 19-00.

Організаторки виставки — ГО «Феміністична майстерня» за підтримки URBAN бібліотеки та Фонду інституту «Відкрите суспільство» у співпраці з Правовою ініціативою Фондів відкритого суспільства.

Для інформації: https://www.facebook.com/feministworkshop/

Подія у Fb: https://www.facebook.com/events/300468817491972/

Контакти

  • 095 24 59 763

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.