bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стратегічна сесія МУСІ (Мережі українських сортувальних ініціатив)
06.02.2019

6-7 березня екологічні активісти з різних куточків країни зберуться у Львові, щоб сформувати Мережу українських сортувальних ініціатив (МУСІ).

Мережа українських сортувальних ініціатив (МУСІ) - це платформа для об’єднання українських екологічних громадських організацій, ініціатив, активістів, екоблогерів, мінімалістів, прибічників філософії «нуль відходів» і всіх, хто працює над зменшенням кількості сміття на полігонах.

Саме зараз ми разом формуємо єдину мережу, щоби вирішити сміттєве питання в нашій Україні. І розпочинаємо зі стратегічної сесії, яка відбуватиметься у декілька етапів:

- 6 березня відбудеться брейнштормінг моментів співпраці та напрацювання методики функціонування мережі; результатом мозкового штурму буде проведення установчих зборів, під час яких буде обрано керівні органи мережі та запротокольовано подальші кроки розвитку мережі;

- 7 березня відбудеться публічна дискусія, під час якої буде офіційно оголошено про початок мережування українських активістів і запрезентовано формат функціонування мережі з напрацюваннями шостого березня.

 Учасникам не відшкодовуються будь-які витрати (транспорт, харчування, проживання). Учасники будуть забезпечені приміщенням для проведення стратегічної сесії та кавою-перервами.

Для участі у стратегічній сесії кожна організація/ініціатива, що реєструється має сплатити організаційний внесок у розмірі 500 грн. Кошти з організаційних внесків сформують початковий бюджет мережі, частина коштів із якого використовуватиметься для реклами та організації стратегічної сесії МУСІ.

Місце проведення стратегічної сесії - Центр Шептицького (Львів).

Ініціаторами формування МУСІ є громадські ініціативи та організації “ПЛАТО” (Львів), “ЧИСТО.Вишгород” (Вишгород), “Зелена генерація” (Київ), “Еколтава” (Полтава), “ЯСОРТУЮ” (Харків), “Зелена школа” (Київ), “Кольорові Відра” (Запоріжжя), “ISWA Young Professionals Group - Ukraine” (Київ), “Чисте місто” (Кривий ріг), “PreciousLab” (Черкаси).
 

Детальніша інформація та реєстраційна форма за посиланням: www.bit.ly/musi_start.

У разі виникнення запитань писати повідомлення на сторінці в Facebook (@musi.synergy) або на e-mail ([email protected]).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.