bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В галерею чи в паб: дискусія молоді про культуру в AGORA CLUB
05.02.2019

В  AGORA CLUB продовжують дискутувати про вплив культури на наше життя. 

Що? Дискусія “В галерею чи в паб: дискусія молоді про культуру”
Коли? 07-ме лютого (четвер), 18:30-21:00
Де? Місце повідомимо пізніше

Різні дослідження вказують на процеси, за допомогою яких культурна взаємодія допомагає зміцнити довіру молодих людей до політичної активності, як саме мистецтво у контексті міського середовища відображає життя населення і його майбутнє, а групи меншин знаходять колективний голос, самовизначення і визнання. Особи, зайняті в мистецтві, беруть участь у громадській діяльності набагато активніше, ніж ті, хто в ньому не задіяний.

Що думаєш про це? Приходь та обговоримо:
як культура впливає на духовний та технологічний розвиток людства, яка кореляція між успішністю країни та розвитком культури,чи впливає культура на рівень корупції в країні,
чи може мистецтво змінити країну.

Модератор дискусії: Ірина Колотило, менеджер освітніх проектів Центру “Ейдос”. Арт-куратор простору Creative Rural Hub (Івано-Франківська область). Координатор мистецького проекту ISLAND(s) - арт-зіну, до якого ввійшли роботи 22 митців із 10 країн. У 2016 році працювала менеджером молодіжних проектів культурної асоціації RAIZVANGUARDA (Португалія). Автор творчих занять для дітей про українське поетичне кіно та український авангард. Вірить у культурну дипломатію.

Крім того, будемо слухати вініл та пити смачний чай, щоб відчути вплив мистецтва на практиці. Приходь та поділись своїми думками.

Реєстрація за посиланням - http://bit.ly/agora0702
Кількість місць обмежена. Відібраним учасникам пришлемо підтвердження.

Корисні матеріали по темі:
-Стаття Любомира Гузара “Яке значення має культура для нашого життя?” (читати за посиланням - http://bit.ly/2MsGFWe )
-Дослідження “Чому культура має значення?” (читати за посиланням - http://bit.ly/2MslMKz )
-Дослідження Сеймура Мартіна Ліпсета та Габріель Салман Ленц “Корупція, культура і ринки” (читати за посиланням - http://bit.ly/2CGSrYB)

Ознайомитись з результатами попередньої дискусії “Як не загубитись в епоху постправди” можна за посиланням http://bit.ly/2FSd33a.

Про AGORA CLUB:

AGORA CLUB - місце інтелектуальних зустрічей.
Агорою називалась площа у давньогрецькому місті, яка була центром суспільного життя, найважливішим місцем торгівлі і підприємництва, театральною сценою, майданчиком для змагань і улюбленим місцем для інтелектуальних дискусій.
Ми ж хочемо створити сучасну агору як платформу для дискусій, нетворкінгу, спілкування з лідерами думок та інших цікавих форматів.
Ми піднімаємо суспільно важливі теми.
Ми ділимося проривними ідеями.
Ми уважно слухаємо і палко дискутуємо.
Приєднуйся!

Захід проводиться Центром «Ейдос» в рамках проекту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!» завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.