bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Найвизначніша міжнародна подія для Магістрів у Києві
31.01.2019

Запрошуємо особисто зустрітися з представниками найкращих університетів та бізнес-шкіл США, Європи та Азії, відвідавши Access Masters Tour у Києві у понеділок, 18 лютого 2019 року.

  • Дата: понеділок, 18 лютого 2019 року
  • Час: з 13:30 до 20:15
  • Місце проведення: Premier Palace, бул. Т. Шевченка / вул. Пушкінська, 5-7/29, Київ 

Навіщо отримувати ступінь магістра:

Ступінь магістра дає випускникам змогу пришвидшити особистісний розвиток, розширює можливості для працевлаштування та кар’єрного зростання, дарує шанс приєднатися до потужної ділової мережі. Ступінь магістра відкриє шлях, що змінить усе Ваше життя!

Під час заходу Ви зустрінетеся:

З представниками приймальних комісій найкращих магістерських програм IE Business School, Duke University - The Fuqua School of Business, HULT International Business School, York University- Schulich School of Business, SKEMA Business School, University of Tampa, Institut polytechnique UniLaSalle  та багатьох інших.

Що Ви можете очікувати від заходу:

  • Відкритий ярмарок, під час якого найкращі університети представлять свої Магістерські програми у сфері бізнесу, науки, техніки, технологій, математики, права, мистецтва, гуманітарних наук та у багатьох інших сферах
  • Персональні зустрічі з головами приймальних комісій престижних бізнес-шкіл
  • Отримання цінної інформації від наших консультантів-експертів з магістерських програм та інструкторів з проходження стандартизованого тесту для визначення здатності успішно навчатися у бізнес-школах (GMAT)
  • Можливість виграти стипендію на суму понад 2 мільйони євро

Участь у заході безкоштовна та доступна для усіх зареєстрованих осіб, але завчасна реєстрація є обов'язковою умовою для тих, хто бажає провести зустрічі тет-а-тет.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ БЕЗКОШТОВНО

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.