bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський форум «Освітня та медична реформи: виклики в 2019-му»
22.01.2019

29 січня 2019 року з 10:00 до 14:00 у Києві відбудеться Всеукраїнський форум «Освітня та медична реформи: виклики в 2019-му». До участі запрошуються жуналісти, представники громадських організацій та державного сектору, а також активні громадяни, які цікавляться тематикою форуму.
 
На форумі виступить Геннадій Зубко, Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, представники керівництва міністерств освіти і науки та охорони здоров’я, керівники громадських організацій, які сприяють просуванню реформ, представники донорських міжнародних організацій. Учасники та гості розглянуть виклики реалізації освітньої та медичної реформи у 2019 році.
 
Також ми підіб’ємо підсумок  Всеукраїнського конкурсу журналістських матеріалів “Медична та освітня реформи”, оголосимо та нагородимо переможців. 
 
На завершення всіх учасників чекає вільне спілкування за чашкою кави чи чаю. 
 
Реєструйтеся за посиланням: http://bit.ly/ForumKyiv2901 
Після підвердження участі ми надішлемо вам на пошту запрошення з зазначеним місцем і програмою форуму. 
 
Захід проходить у рамках проекту  «Медіашкола з Децентралізації. Курс-ІІ», який проводить Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.