bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий інформаційно-просвітницький майданчик «Новий Миколаїв»
09.01.2019

Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького (вул.Потьомкінська, 143-а) запрошує на першу в цьому році зустріч на тему «Створення «Миколаївської регіональної платформи реформ»,  яка  відбудеться 10 січня 2019 р. о 17.00.

Створення «Миколаївської регіональної платформи реформ» було ініційовано під час круглого столу Миколаївського прес-клубу 28 грудня 2018 р. провідними незалежними організаціями громадянського суспільства, бізнес-організаціями і експертами, що просувають ключові національні реформи України в місцевих громадах Миколаївщини. Учасники круглого столу з цього приводу підписали Меморандум та запросили активних городян до участі в коаліції. Докладніше на http://frgn.mk.ua/?p=10443.

Запрошуємо на зустріч підписантів «Меморандуму про створення «Миколаївської регіональної платформи реформ (МРПР)» і зацікавлених громадських активістів, експертів та представників ЗМІ.

В ході зустрічі Ви матимете змогу:

По-перше, обговорити стан та виклики успішності національних реформ на Миколаївщині в сферах компетенції засновників та мотивацію створення МРПР;

По-друге, створити Миколаївську регіональну платформу реформ на основі «Проекту Дорожньої карти реформ  на Миколаївщині», засад діяльності (Хартія, Етичний кодекс, Правила роботи експертних груп, Політика набуття членства);

По-третє,  обрати керівні органи МРПР – Раду та відповідального секретаря.

Ми разом створимо незалежну, постійно діючу регіональну коаліцію, як координатора моніторингу відповідності ефективності розробника дієвих рецептів імплементації ключових національних реформ у місцевих громадах Миколаївщини.

Модератор зустрічі, за дорученням учасників вищезгаданого круглого столу – Михайло Золотухін,  директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва (ФРММ)».

Чекаємо всіх охочих на 99-й зустрічі

Відкритого майданчика «Новий Миколаїв»!

Контакти для зв’язку: [email protected], (0512) 47-38-79  Олена Вартанян  (офіс-менеджер ФРММ); (095)565-70-71 Любов Варюхіна, заст. директора Центральної міської бібліотеки ім. М. Л. Кропивницького м. Миколаєва.

Прес-служба ГО ФРММ

Центр соціальної активності та партнерства ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького

******************************************************************

Нагадуємо всім учасникам відкритого інформаційно-просвітницького майданчика «Новий Миколаїв»:

  • Ми пунктуальні
  • Ми позитивні
  • Ми говоримо по черзі
  • Ми поважаємо думку інших
  • Ми конструктивно даємо зворотний зв’язок
  • Ми співпрацюємо
  • Ми беремо на себе відповідальність

Контакти

  • (0512)47-38-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.