bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський фестиваль творчості для дітей та молоді з проблемами здоров’я «Восток-Схід-West»
11.12.2009

8 грудня в Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі відбувся гала-концерт Всеукраїнського фестивалю творчості для дітей та молоді з проблемами здоров’я «Восток-Схід-West».

Вп’яте цей Фестиваль проходить на Луганщині. Вже третій рік він має всеукраїнський статус.

Цього року в ньому взяли участь молоді люди з обмеженими фізичними можливостями з Донецької, Харківської, Луганської областей, а також з Полтави, Дніпропетровську, Києва, Харкову, Волині, Ужгороду, АР Крим.

В холі театру учасники та гості могли побачити твори декоративно-ужиткового мистецтва - роботи учасників Фестивалю. На сцені звучала авторська пісня,виконання пісні за допомогою жестів. Глядачі могли побачити фокстрот на візках, танцювальні композиції та багато інших яскравих та надзвичайно талановитих номерів. В заході взяли участь діти віком від 5 до 18 років та молодь від 18 до 35 років.

Мета Фестивалю: сприяння соціокультурній адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями, інтеграція даної категорії населення в суспільство через розвиток її творчих здібностей, залучення до культурного життя громади, реалізація Стандартних правил забезпечення рівних можливостей для інвалідів (резолюція сесії Генеральної Асамблеї ООН від 20.12.93 № 48/96.).

Організаторами Фестивалю виступили Національна асамблея інвалідів України, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації, КУ «Луганський обласний центр соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями», Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень за всебічної підтримки Луганської обласної ради та Луганської обласної державної адміністрації, Луганського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Луганської обласної універсальної наукової бібліотеки ім.М.Горького, Луганського обласного фонду підтримки регіональних ініціатив „Благовіст”, Луганського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів, управління праці та соціального захисту населення Луганської міської ради, Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру, Луганського національного університету ім.Т.Г.Шевченка, Луганського обласного молодіжного центру праці, Луганського міського центру по наданню соціальних послуг.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.