bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Cлухання проекту нової редакції Cтатуту громади Львова
08.12.2009

4 вересня 2007 року розпорядженням міського голови було створено робочу групу з підготовки Статуту територіальної громади м. Львова, до складу якої увійшло 23 особи: представники виконавчих органів Львівської міської ради, представники депутатського корпусу Львівської міської ради, громадських організацій, експерти та науковці.
У травні цього року завершився основний етап діяльності робочої групи було напрацьовано проект Статуту територіальної громади міста Львова.

У проекті Статуту визначено правові, організаційні і фінансові засади здійснення місцевого самоврядування в м. Львові, статус територіальної громади міста, принципи участі членів територіальної громади у здійсненні місцевого самоврядування, визначено та закріплено поняття муніципальної служби, основні права і обов’язки посадових осіб міської ради, а також норми щодо етики поведінки депутата міської ради.

На сьогоднішній день проект Статуту пройшов усі необхідні етапи візування виконавчими органами міської ради, постійними депутатськими комісіями, а також пройшов попередні громадські слухання та підготовлений до розгляду на пленарному засіданні міської ради.

З метою забезпечення широкого залучення громадськості, наукового та експертного середовища до обговорення підготовленого проекту малої Конституції міста запрошуємо взяти участь у громадських слуханнях, які відбудуться 10 грудня 2009 року  о 16 годині у великій сесійній залі Львівської міської ради за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, каб. 202.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.