bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Кращі студенти України» — хто вони і як засвідчити їх визначення?
05.12.2018

14-16 грудня найкращі студенти з усієї країни зберуться в Херсоні для визначення «Кращого студента України».

14-16 грудня 2018р. найкращі студенти з усієї країни зберуться в Херсоні для визначення «Кращого студента України». Незважаючи на жодні труднощі,Студреспубліка показує, що достойні громадяни, справжні патріот(к)и, енергійна молодь, відповідальні студенти у країні є, і вони готові своїми здобутками боротися за наше спільне прогресивне майбутнє. Долучайтеся до студентського свята! Вас чекає чудове шоу!

Як для студента вдало завершити рік? Звісно, гарно здати сесію. Але для най-найкращих – почесно вибороти номінацію або перемогу у фіналі Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Де і коли пройде чудове шоу, під час якого будуть відзначені перемож(ни)ці КСУ і змагатимуться претендент(к)и на «Кращого студента України (комплексна характеристика)» — читайте у прес-анонсі.

Фінал «Кращого студента України» за 2017-2018рр. – підсумковий етап важливого, єдиного в своєму роді, всеукраїнського конкурсу, перемогу в якому прагнуть здобути студенти України. Вони проходять тривалий і потребуючий зусиль шлях, аби отримати головний кубок: вишівський, регіональний етапи, а вже потім можуть представляти власні здобутки, захищати честь регіону в змаганні з іншими найкращими.

Цьогоріч визначать найталановитіших у 8 традиційних та у 2 нових номінаціях:

  • «Кращий студент України (комплексна характеристика)»,
  • Кращий студент-аналітик України,
  • Кращий студент-громадський діяч України,
  • Кращий студент-дизайнер України,
  • Кращий студент-медійник України,
  • Кращий студент-науковець України,
  • Кращий студент-програміст України,
  • Кращий студент-спортсмен України,
  • Кращий студент-підприємець України,
  • Кращий студент-профспілковий активіст України.

А номінант(к)ам на звання «Кращий студент України (комплексна характеристика)» треба налаштуватися на захопливе змагання. Необхідно буде не лише показати свої здобутки у навчанні у виші, але й підготувати відеопрезентацію про себе, достойно пройти інтелектуальний конкурс, продемонструвати свої таланти й захистити власний соціальний проект.

Усім конкурсант(к)ам необхідно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки.

Сенека говорив: «Скільки б ти не жив, усе життя слід навчатися» — республіканці беззаперечно дотримуються цього мудрого принципу і закликають кожного взяти його собі за правило. А щеважливо свої здобутки застосовувати у корисному руслі не лише для себе, але й для суспільства. Тож, Студреспубліка дає Вам такий майданчик – фінал «Кращого студента України».

Організатори забезпечують для відібраних переможців/ниць регіональних етапів КСУ (за 2 останніх роки) безкоштовне проживання та харчування.

Умови участі 

Очікуємо Вас на гостинній Херсонщині з налаштуванням на пристрасне вболівання за найобдарованіших студентів із усієї України!

Якщо Ви не з Херсона, хочете стати учасником/цею шоу-програми у Палаці молоді і студентів 15 грудня, потрібно до 11 грудня зареєструватися онлайн – ми надішлемо Вам спеціальне запрошення. Початок дійства о 18.00.

Якщо ж Ви проживаєте в Херсоні чи області, для того, щоб відвідати конкурс — зверніться за запрошенням до Херсонської координаторки Студреспубліки Катерини Білоконь, 066 218 77 60 чи пишіть на е-пошту: [email protected]

Організаційні питання, резервування квитків: (044) 529-13-75, [email protected]
Питання медіа та партнерства: бренд-менеджерка Віра Андріюк (097) 883 22 26, [email protected]

*  *  *

Організатори: ВМГО «Студентська республіка», НДЛМ за підтримки Міністерства молоді та спорту України, оргпідтримки Міністерства освіти і науки України.
Партнери: Комунальний заклад «Палац молоді і студентів» Херсонської обласної ради, департамент освіти, науки та молоді Херсонської ОДА, компанія Impression, компанія JYSK, компанія MacCoffe, видавництво «Саміт-книга», SendPulse.

Умови участі 
Фінал «Кращого студента України» (2016, Суми) 
Суперфінал «Кращого студента України» (2013-2015, Ужгород) 

Контакти

  • З питань медіа та партнерства: бренд-менеджерка Віра Андріюк (097) 883 22 26
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.