bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтерактивна вистава про Одесу: хто тут Свій, хто тут Чужий?
05.12.2018

Вистава про Одесу - це результат роботи учасників\ць триденної театральної майстерні на тему «Свій-Чужий: портрет міста Одеси».

В її основі - історії з реального життя людей, які проживають в Одесі (які тут народилися, або переїхали з різних причин), бачать її щодня, займаються творчістю, створюють соціальні проекти, або ще шукають своє місце в житті. Це історії, які стосуються актуальних для Одеси тем.

Вистава побудована таким чином, щоб глядачі мали можливість стати її активними учасниками\цями, розповідати власні історії.

Після вистави передбачається проведення обговорення з глядачами питань покращення мікроклімату спілкування в Одесі, розвитку діалогу між різними громадами та всередині них.

Приходьте 09 грудня 2018 о 15:00 до IQSpace, Жуковського, 9, Одеса

Вхід вільний

Реєстрація https://u.to/eJU5FA

Приблизна тривалість вистави та обговорення - дві години.

Подія - https://www.facebook.com/events/2254421264591860/ 

Проект “Розвиток театрально-мистецького партнерства в Одесі у просуванні соціальної інклюзії та роботі з соціальними конфліктами з використанням арт-діалогу на тему “Свій-чужий: портрет міста Одеси” співфінансується Форумом громадянської служби миру (forumZFD) та спільно впроваджується ГО “Інклюзивне театральне об’єднання “АРТ-Плейбек” і Програмним офісом Форуму громадянської служби миру (forumZFD) в Україні.

Контакти

  • 093 047 71 19 (вистава)
  • 048 753 1045
  • 048 701 2557 (логістика)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.