bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Луцьку відбудеться Волинь NGO Форум
04.12.2018

Грудень - це не лише час підготовки до Новорічних та Різдвяних свят, а й гарна нагода підбити підсумки проробленої роботи та запланувати нові справи на наступний рік. Саме таким майданчиком для громадського сектору області буде Волинь NGO Форум, який відбудеться в п’ятницю, 7 грудня, у Волинській облдержадміністрації.

Учасники заходу зможуть не лише обмінятися думками щодо актуальних проблем громадських організацій області, а й поговорити про вплив інститутів громадянського суспільства на реалізацію реформ. Важливою частиною дійства стане зустріч  із донорськими організаціями. Зокрема, представники Міжнародний фонд “Відродження” та Програми розвитку ООН в Україні поспілкуються з учасниками Форуму та розкажуть про пріоритети у роботі з громадськими організаціями на 2019 рік. Окрім цього, в рамках заходу відбудуться майстер-класи на тему антикорупційної діяльності; соціального підприємництва; використання інструментів громадської участі, тощо.

За підсумками Форуму буду розроблено рекомендації щодо покращення реалізації регіональної цільової програми “Волинь. Громадський рух - 2020”.

Довідково:

Форум організовується Обласною молодіжною громадською організацією «Волинський Інститут Права» за підтримки ПРООН в Україні та фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії. Співорганізатори Форуму Волинська обласна державна адміністрація та Громадська рада при Волинській ОДА.

 

Контакти

  • Контактна особа: Ірина Гайдучик
  • 095-64-54-655 [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.