bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Луцьку відбудеться обговорення реалізації Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» на Волині
28.11.2018

Захід відбувається у рамках реалізації проектів демократичного врядування Програми розвитку Організацій Об’єднаних Націй за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Запрошуємо Вас відвідати обговорення реалізації Партнерства «Відкритий Уряд» (ПВУ) за 2016 - 2018 роки у Волинській області, яке відбудеться 30 листопада 2018 року у м. Луцьку. Початок о 12:00.

Партнерство «Відкритий Уряд» - багатостороння міжнародна ініціатива, яка покликана об’єднати зусилля урядів та громадянського суспільства для створення позитивних змін у житті громадян. Україна приєдналась до Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» в 2011 році. За цей час спільно з громадянською суспільством реалізовано 3 дворічні плани дій.

В рамках реалізації попередніх планів дій запроваджено державне фінансування політичних партій, доступ до відкритих даних та архівів комуністичного режиму, Єдиний веб-портал використання бюджетних коштів, система електронних публічних закупівель “ProZorro”, електронні петиції, ЕІТІ стандарти, електронні декларації, тощо.

Наразі очікується затвердження нового плану дій на 2018-2020 роки, але також важливо обговорити реалізовані заходи в рамках «Партнерство «Відкритий Уряд» за 2016 - 2018 роки. Окрім національного рівня чимало різноманітних заходів цієї Ініціативи реалізовувалося й у регіонах. Які завдання ПВУ були виконані та які заходи реалізовані у Волинській області

Тому, запрошуємо представників громадського сектору Волині, ОТГ, місцевої ради та адміністрації, а також представники ЗМІ взяти участь в цьому обговорені.

Місце проведення: малий конференц-зал готелю “Україна”, вул. Словацького, 2

ДОВІДКОВО

Захід організовують ГО «Центр «Жіночі перспективи» в рамках проекту «Партнерство «Відкритий Уряд» – кроки назустріч співпраці» в контексті Проекту «Прозорість і доброчесність публічного сектору» за фінансової підтримки Програми розвитку ООН у партнерстві з ОМГО «Волинський Інститут Права» (м.Луцьк), Благодійним фондом «Центр громадських ініціатив» (м. Перечин) та ГО «Подільська правова ліга» (м.Хмельницький).

Захід відбувається у рамках реалізації проектів демократичного врядування Програми розвитку Організацій Об’єднаних Націй за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

 

Контакти

  • Контактна особа: Ірина Гайдучик
  • 095-64-54-655 [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.