bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Впровадження цифрового телебачення на місцевому рівні»
02.11.2018

Незалежна Асоціація телерадіомовників запрошує вас до участі у робочій нараді «Впровадження цифрового телебачення на місцевому рівні», яка відбудеться 15 листопада 2018 року о 14.00 в м. Києві.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до Плану використання радіочастотного ресурсу України» від 29 серпня 2018 року № 667, кінцевою датою використання технології аналогового телевізійного мовлення для «телерадіоорганізацій місцевого мовлення, які не мають ліцензій на цифрове мовлення» є 1 травня 2019 року.

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення визначила, що «забезпечення можливості мовити в цифровому форматі тим місцевим телерадіоорганізаціям, які цього бажають», на сьогоднішній день є одним із двох приоритетних завдань для регулятора. Наразі, Національна рада вже розпочала прийом заяв на прорахунок частот для місцевого телебачення в цифровому стандарті.

Метою робочої наради є визначення найбільш ефективних підходів для цифрового мовлення з урахуванням особливостей різних місцевих телекомпаній.

Питання до обговорення:

  • перспективи отримання ліцензій на цифрове мовлення місцевими телерадіоорганізаціями, які мають чинні ліцензії на аналогове телебачення (можливість розбудови місцевих мультиплексів із використанням малопотужних передавачів в різних регіонах України, максимальна потужність передавачів та передавальних антен, прогнозні території поширення програм, порядок та строки отримання ліцензій);
  • оновлені вимоги до підготовки та подання заяв про видачу висновків щодо електромагнітної сумісності радіоелектронного засобу цифрового наземного телевізійного мовлення;
  • обладнання, необхідне для розбудови місцевих мультиплексів із використанням малопотужних передавачів; споруди, на яких воно може бути розташоване; послуги із розбудови та обслуговування; господарські взаємовідносини між мовниками та операторами телекомунікацій тощо.

До участі у круглому столі запрошені представники Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, Українського державного центру радіочастот, постачальників обладнання та послуг.

Для участі в круглому столі просимо вас до 10 листопада 2018 року зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/forms/X19rkggq4Zvtn8Zj1.

Місце проведення круглого столу буде визначено після завершення реєстрації і повідомлено всім учасникам.

Контактна особа:

Ольга Большакова

067-405-11-08

або [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.