bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Медіа громад: якісна децентралізація та розвиток демократії»
31.10.2018

У листопаді 2018 р. запрошуємо до участі в обговоренні нового типу ЗМІ – медіа громад – у Тернополі, Херсоні та Черкасах.

Коли
13 листопада 2018  – Тернопіль
20 листопада 2018 – Херсон
27 листопада 2018  – Черкаси
 
Запрошуємо представників місцевого самоврядування, громадські організації та волонтерські ініціативи, представників бізнесу та журналістів до участі в обговоренні нового типу засобів масової інформації – медіа громад:
  • законодавче регулювання медіа громад в Україні та світі;
  • робота медіа зі статусом неприбутковості;
  • стандарти прозорості та порядності;
  • моделі фінансування медіа громад: краудфандинг, спонсорство і реклама, бюджетні кошти, грантові можливості.
Медіа громад – це незалежні медійні громадські організації, що живуть життям своїх громад, відстоюють інтереси громади, контролюються та співфінансуються членами громади. Саме у форматі медіа громад будуть працювати муніципальні теле- та радіокомпанії після роздержавлення, така можливість є також у роздержавлених друкованих ЗМІ. Впровадження цього типу медіа є частиною зобов’язань України в рамках Угоди про Асоціацію з ЄС.
 
Спікери
Павло Новіков – медіаменеджер, тренер, журналіст. Понад 20 років досвіду в ЗМІ та неприбутковому секторі, працював на ВВС, Радіо Свобода, був головним режисером Нового каналу, зараз є ведучим ранкових ефірів на Радіо НВ. 
Катерина Жук – маркетолог, тренер, консультант. Понад 15 років досвіду в медіа (маркетинг, спонсорство, продажі), успішні комунікаційні соціальні проекти для UNICEF, УББ, Anex Tour та ін.
 
Реєстрація учасників за посиланням: http://bit.ly/2R0ObbEУчасть безкоштовна.
 
Час: 14:00-17:00. Початок реєстрації – 13:30.
 
Круглий стіл проводиться в рамках проекту, що здійснюється спільно незалежною моніторинговою організацією «Черіті Тюнер» (charitytuner.org), ГО «Інтерньюз-Україна» (internews.ua) та Німецьким Центральним інститутом соціальних справ DZI (dzi.de). Проект фінансується урядом Німеччини в рамках проектів Східного Партнерства.
 
Контактна особа: Дмитро Зінчук, тел. 095 085 1884, [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.