bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підприємці зі Сходу презентуватимуть бізнес-досягнення у Львові
26.10.2018

1-2 листопада, в рамках XVIII Міжнародного економічного форуму, близько 100 підприємців з Донеччини та Луганщини презентують свої бізнеси на виставці «Cхід-Eкспо - 2018» у Львові.

Основна мета «Cхід-Eкспо - 2018» - підтримка малого та середнього бізнесу (МСБ) Донецької та Луганської областей, збільшення знань про підприємницьку діяльність та встановлення ділових зв’язків між підприємцями України.

Центральною подією «Схід-Експо - 2018» стане виставка-презентація підприємств зі сходу України, котрі, незважаючи на економічні та політичні труднощі, успішно функціонують та постійно розвиваються. На виставці відвідувачі знайдуть сільськогосподарські товари, соляні та керамічні вироби, IT-технології, 3D-принтери, глиняні печі, одяг, еко-вироби та багато іншого.

Власники бізнесу, керівники, інвестори, представники міжнародних організацій, влади та лідери громад з усієї країни зберуться у Львові, щоб знайти нових бізнес-партнерів, клієнтів із різних куточків України, Польщі та інших країн ЄС.

Також гості «Схід-Експо - 2018» матимуть можливість дізнатися про експортні можливості до країн ЄС, удосконалити знання про бізнес-процеси, відвідати панельні дискусії, презентації та тематичні секції, присвячені економічним та інвестиційним перспективам Львівської, Донецької та Луганської областей.

Протягом двох днів учасники заходу обиратимуть кращий бізнес, представлений на виставці, який отримає спеціальну відзнаку.

Вже другий рік поспіль ПРООН проводить в Україні бізнес-виставку «Cхід-Eкспо». У 2017 році захід відбувся у трьох містах України: Краматорську, Сєвєродонецьку та Києві. Понад 150 місцевих компаній презентували власну продукцію. За підсумками заходу 70% учасників встановили нові ділові відносини з партнерами та клієнтами.

Захід відбудеться:

Дата та час: 1-2 листопада (з 10:00 до 18:00)

Місце: місто Львів, приміщення стадіону «Арена Львів», вул. Стрийська, 199

Вхід вільний!

Подробиці на сайті: www.east-expo.com.ua

Інформаційна довідка:

«Схід-Експо - 2018» реалізується ПРООН за фінансової підтримки Посольства США в Україні, урядів Японії, Польщі, у партнерстві з Львівською обласною радою, Львівською торгово-промисловою палатою, а також Львівською, Донецькою та Луганською обласними державними адміністраціями.

Міжнародний економічний форум, який щорічно відбувається у Львові з 2001 року, вважається найважливішою подією в економічному житті Західної України. Головним завданням Форуму є представлення Львівщини як безпечної території для ведення бізнесу в Україні, встановлення діалогу між владою і бізнесом, активізація транскордонної співпраці. В цьому році на XVIII Міжнародному економічному форумі очікується візит Президента України, приїзд дипломатичних та бізнес-делегацій з понад 100 країн світу.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.