bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Комплексний ІТ-міні-фестиваль «заКОДуй!»
01.10.2018

В Запоріжжі у рамках Тижня коду ЄС й міжнародної ініціативи «Meet and Code» 15-17 жовтня на базі однієї зі шкіл відбудеться Комплексний ІТ-міні-фестиваль «заКОДуй!».

“Розгорнеться” проект майже на один з найбільших районів міста й стане інтеграційним, об’єднавши молодь та підлітків як зі звичайним здоров’ям, так і хлопців і дівчат з особливими соціальними та фізичними потребами.

Відбудеться фестиваль на базі ЗЗОШ №87 Осипенківського району Запоріжжя й залучить міські й іногородні профільні курси, компанії, вузи та гуртки, в тому числі з робототехніки, 3D- малювання та моделювання, тематичні виставки малюнків й ескізів, “живу бібліотеку” з молодими успішними кодерами, геймерами та розробниками, програмістами та редакторами. Приємно дивуватиме в цей день гостей свята й технічна студія з робототехніки.

Окрім того, всі старшокласники отримають можливість безкоштовно пройти у будівлі Запорізького Регіонального Правління “ПриватБанк” комплексний квест “Загублені в банку” та поспілкуватись з профільними ІТ-никами.

Організатор проекту - Запорізька Обласна Молодіжна Організація “Наше щасливе життя”. Подія відбувається в рамках ініціативи “Meet and Code” що впроваджується Ресурсним центром Гурт у співпраці з організаціями TechSoup Europe та Haus des Stiftens gGmbH за фінансування SAP

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.