bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Політичні позиції переселенців: результати соціологічного опитування
27.09.2018

Громадський холдинг «ГРУПА ВПЛИВУ» запрошує на презентацію та обговорення ключових результатів опитування внутрішньо переміщених осіб щодо участі у виборах та політичних вподобань.

Презентація відбудеться 3 жовтня 2018 р. з 11:00 до 13:00 в інформаційному агентстві “Укрінформ” (вулиця Богдана Хмельницького, 8/16, Київ). Реєстрація починається о 10:30.

Репрезентативне національне опитування внутрішньо переміщених осіб спрямоване на вивчення їхнього рівня знань та ставлення до політичного і виборчого процесу в Україні. Це опитування відображає зміну політичних поглядів та позицій внутрішньо переміщених осіб з грудня 2016 року, коли проводилося аналогічне дослідження.

Ключові результати презентує Ракеш Шарма (Rakesh Sharma), директор з моніторингу, оцінки та досліджень IFES.

Виконавча директорка ГО “Громадський холдинг “ГРУПА ВПЛИВУ” Тетяна Дурнєва розкаже про адвокаційну кампанію “Кожен голос впливає” на підтримку законопроекту №6240 щодо виборчих прав ВПО.

Цей захід стане платформою для представників громадських організацій, міжнародних експертів, народних депутатів, представників Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та ВПО, представників ЦВК для того, щоб знайти шляхи забезпечення виборчих прав ВПО в Україні. На заході будуть присутні представники національних медіа, буде організована онлайн-трансляція події в Інтернеті та забезпечений синхронний переклад.

Будь ласка, підтвердіть свою участь до 1 жовтня 2018 р., заповнивши анкету.

Телефон для довідок: 050 477 0800 або 068 352 3575

Презентація проводиться в рамках проекту “Зміцнення законодавчих та виборчих процесів шляхом посилення громадської участі та надання технічної допомоги”, який здійснюється Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) за підтримки Британської допомоги від уряду Великої Британії.

Контакти

  • Громадський холдинг “ГРУПА ВПЛИВУ”
  •  vplyv.org.ua
  •  [email protected]
  • тел. 050 477 0800

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.