bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжні центри в Україні: оцінка, розвиток, партнерство.
27.09.2018

Міністерство молоді та спорту України запрошує працівників молодіжних центрів з усіх областей України до участі у заході «Молодіжні центри в Україні: оцінка, розвиток, партнерство», що відбудеться 24-26 жовтня.

Запрошуємо працівників молодіжних центрів з усіх областей України до участі у заході “Молодіжні центри в Україні: оцінка, розвиток, партнерство”, що відбудеться 24-26 жовтня. Зустріч молодіжних центрів - всеукраїнський проект з обміном досвіду та успішними практиками молодих фахівців у сфері молодіжної політики, який реалізовується у Львівській області. Він розрахований на працівників Молодіжних центрів України, та побудований у форматі спільного навчання. В умовах швидкого розвитку молодіжних центрів в Україні заплановано реалізувати дану Програму на Всеукраїнському рівні.

Реєстраційна форма: https://goo.gl/Bgqihn

Реєстрація триватиме до 12 жовтня 2018 року (23:59), результати відбору учасникам будуть повідомленні 15 жовтня. Організатори забезпечують проживання, харчування та компенсацію проїзду (до 500 грн. в дві сторони).

Організатори: Міністерство молоді та спорту України, Львівська обласна державна адміністрація, Львівський обласний молодіжний центр.

Контатні особи:
Софія - 0685121268
Христина - 0936030411

Контакти

  • Софія - 0685121268

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.