bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програми партій України: чи є у них місце для довкілля?
25.09.2018

У Києві пройде брифінг про те, якою повинна бути політична програма дій у сфрі охорони довкілля і чи згадують партії у своїх програмах про довкілля взагалі.

Політичні партії створюються і діють з метою вираження інтересів громадян. Беззаперечним інтересом населення України, який впливає на стан життя, здоров’я людей, а також на економіку та на розвиток держави, є охорона довкілля. Те, наскільки воно забруднене, бачить і відчуває на собі кожен чи не щодня. Проте, чи є довкілля у політичних програмах українських партій? І якою повинна бути політична програма дій у сфері охорони довкілля? Команда ЕПЛ спільно з партнерами ВЕГО «Мама-86» та МБО ІЦ «Зелене досьє» запрошує взяти участь у брифінгу, який буде присвячений цим питанням.

Де? Український кризовий медіа-центр, Український дім, вул. Хрещатик, 2, м. Київ

Коли? 01 жовтня 2018 року, 11:00.

Під час брифінгу ЕПЛ спільно з партнерами ВЕГО «Мама-86» та МБО ІЦ «Зелене досьє» презентують політичну програму дій у сфері охорони довкілля, яка містить основні вектори руху та дозволить ефективно вирішити проблеми у природоохоронній сфері. Будь-які політичні партії, які готові йти до реальних прогресивних змін для процвітання України, можуть взяти презентовану програму дій у сфері охорони довкілля у свою програму партії.

Включення довкіллєвої складової у програму партії необхідне, оскільки представники влади здійснюють її від імені та в інтересах народу, а тому зобов’язані дбати про довкілля як елемент, який прямо впливає на життя, здоров’я та добробут населення. Презентована програма дозволить ефективно управляти ризиками, пов’язаними із поганим станом довкілля, та попереджати виникненню нових.

За детальною інформацією просимо звертатися за контактами:

+380 32 225 76 82, Куць Наталія, юрисконсульт ЕПЛ

[email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.