bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітні екскурсію IWalk – Поділ
21.09.2018

Волонтери-гіди будуть проводити екскурсії з відеосвідченнями на планшетах для груп школярів і дорослих.

Під час освітньої прогулянки учні дізнаються міжкультурну історію Подолу. Учасники будуть дивитися та обговорювати з гідами відеосвідчення Діни Левіної, Марії Єгоричевої-Глаголєвої та Міргазіма Сабірова – про їх дитинство до початку Другої Світової війни. Поділ був місцем, де люди різних національностей і віросповідань жили разом та переживали життєві негаразди. Тут, після втечі з Бабиного яру переховувалась Діна Левіна – одна з небагатьох, хто вижили у дні розстрілів.

IWalk – це унікальна освітня програма фонду Шоа, в якій поєднано відвідування місця пам’яті з фрагментами свідчень очевидців, - для того, щоб краще дізнатися про події, які відбувалися на саме тому місці. Завдяки особистим свідченням з архіву Фонду Шоа, абстрактна, масивна політична історія перетворюється на спільноту індивідуальних людських доль.

Використовуючи цю програму, учні зможуть дізнатися більше про деталі розташування фактичних місць пам’яті та почути розповіді свідків. Слухаючи розповіді свідків на тому самому місці, де відбувалися події, учні зможуть відчути, як пам’ять місця стає їхнім спогадом, яким чином наше життя сьогодні є частиною історії майбутнього. 

Програма Iwalk відповідає  Наказу МОН № 312 від 23.03.16 року «Про затвердження плану заходів у зв’язку з нагоди 75-ми роковинами трагедії Бабиного Яру».

Iwalk розроблено у співпраці ГО «Освітній центр «Простір толерантності», фундації Захор і фонду Шоа Університету Південної Каліфорнії.

Тривалість екскурсії – 90 хвилин.

Час проведення: згідно домовленості.

Вартість участі для групи 15-25 осіб: 500 грн. Всі кошти будуть спрямовані на організаційний розвиток громадської організації «Простір толерантності».

Записатися на освітню екскурсію можна за телефоном 095-393-32-13 (Андрій) або по емейлу [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.