bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Анонс презентації дослідження «Чи є в Запоріжжі суспільний запит на чесну приватизацію?»
19.09.2018

Центр економічної стратегії запрошує подискутувати про перспективи та можливості для приватизації державних підприємств у Запорізькій області.

Прозора та чесна приватизація допоможе звільнити державні підприємства від корупції; підвищить ефективність цих підприємств та матиме позитивний соціальний ефект. Дослідження ставлення українців показало: як робітники, так і не робітники державних підприємств очікують від приватизації зростання добробуту, створення нових робочих місць, нових інвестицій.

Запрошуємо представників громадських організацій та активістів, державних органів, бізнесу, журналістів обговорити які зараз існують можливості та загрози для прозорого процесу приватизації і коли такі державні підприємства як Запорізький титано-магнієвий комбінат та Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат будуть продані новому ефективному власнику під час дискусії «ЧИ Є В ЗАПОРІЖЖІ СУСПІЛЬНИЙ ЗАПИТ НА ЧЕСНУ ПРИВАТИЗАЦІЮ?».

Дата та час проведення: 25 вересня, вівторок, з 11:00 до 13:00

Місце проведення: Edison Space, вул.Гагарина 3, м.Запоріжжя

10:45 – 11:00 – реєстрація та вітальна кава

11:00 – 12:30 – виступи спікерів

– Дмитро Яблоновський, заступник виконавчого директора Центру економічної стратегії – Презентація дослідження суспільної думки ЦЕС: «Приватизація: чого від неї чекають у Запоріжжі»

– до участі запрошені спікери із Фонду державного майна у Запорізькій області, Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької міської ради

12:30 – 13:00 – сесія запитань та відповідей

Попередня реєстрація для учасників дискусії до 18:00, 24 вересня за посиланням: https://goo.gl/forms/j0TYjQRhSJynRYDu1

Захід проводиться за підтримки Європейського Союзу і Центру демократії та верховенства права (проект «Посилення коаліції РПР») в рамках виконання проекту «Адвокація приватизації с фокусом на антикорупцію і регіональна активність в місцях розташування великих об’єктів»», який впроваджується Центром економічної стратегії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.