bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Голосування за кандидата до Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу
17.09.2018

Ініціативна група з організації конкурсу для відбору кандидата у зв’язку з ротацією члена Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу – представника сектору хворих на туберкульоз або постраждалих від нього, інформує про наступне.

Станом на 00:00 13.09.2018 на електронні адреси: [email protected] та [email protected] надійшли дві кандидатури для участі у конкурсі у зв’язку з ротацією члена Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу – представника сектору хворих на туберкульоз або постраждалих від нього:

-                Несват Наталія;

-                Соляник Олександр.

За документами, надісланими кандидатами можна ознайомитися за посиланням: https://goo.gl/XkAFa8

З моменту публікації цього оголошення в термін до 23:59 30 вересня 2018 відбуватиметься збір голосів на підтримку зазначених вище кандидатур шляхом надсилання бюлетнів від представників сектору хворих на туберкульоз або постраждалих від нього.

Бюлетень можна завантажити тут: https://goo.gl/CFnHLv

Запрошуємо усіх представників сектору хворих на туберкульоз або постраждалих від нього у зазначений термін віддати свої голоси на користь одного із кандидатів на електронні адреси у сканованому варіанті: [email protected] та [email protected] та оригінали бюлетнів на поштову адресу: вул. Рєпіна 12/1, м. Черкаси, 18028 (з поміткою для Секретаря ініціативної групи – Здоровець М.).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.