bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Донеччині вперше відбудеться фестиваль соціальних інновацій
11.09.2018

16 вересня у Дружківці в рамках Урбан Фесту проходитиме незвичний фестиваль – UCRAZYANS.

За словами організаторів, Програми сприяння громадській активності «Долучайся!» та громадської організації «Точка доступу», цей фестиваль має на меті зібрати разом тих представників громадянського суспільства, які своїми світлими ідеями дійсно рухають Україну вперед, та розповісти про них.  

«Особливі українці, люди, які готові витрачати власні сили, час, ресурси заради позитивних змін. Хтось запровадив роздільний збір сміття у своєму селищі, інші – провели покази фільмів під відкритим небом, краєзнавчі вело прогулянки; започаткували  заняття з робототехніки та 3D-моделювання. Цей перелік ініціатив, які змогли втілити активні мешканці Донеччини – є невичерпним. Фестиваль UCRAZYANS буде присвячений саме таким «божевільним» українцям. Ми прагнемо, аби про їхні досягнення знало якомога більше людей. Аби інші надихались подібними успіхами та пробували свої сили в реалізації соціально-важливих проектів», – розказує виконавча директорка ГО «Точка доступу» Анастасія Прокопенко.

Словосполучення соціальні інновації, на думку Анастасії, максимально влучно передають зміст всього, що роблять нині представники громадського сектору та активісти. «Вони втілюють свої ідеї, знаходять нові концепти, здійснюють зміни, запроваджують нові, нестандартні  рішення, спрямовані на вирішення соціальних проблем та реалізацію соціальних потреб. Це все і є соціальні інновації», – певна Анастасія Прокопенко – «Люди можуть маленькими справами робити велике діло. В рамках фестивалю, ми збираємо такі соціальні ініціативи на одній локації. Це допоможе побачити масштабність всього, що робиться в громадському секторі Донеччини. А інтерактивні інформаційні стенди -  спонукатимуть аби відвідувачі у цікавий спосіб знайомились з діяльністю неурядових організацій», – підсумувала виконавча пані Прокопенко                                                                                          

Організатори заходу також підготували цікаві локації для дозвілля та відпочинку дорослих і дітей.

Цей захід є гарним прикладом об’єднання зусиль громадськості для посилення своїх дій.

Отже,  чекаємо Вас 16 вересня 2018 року з 12 години на стадіоні «Машинобудівник»  міста Дружківка.

Даний захід представлений ГО «Точка доступу» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!»,, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст матеріалу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерiв i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.