bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація опитування та дискусія «Чи є в Харкові суспільний запит на прозору приватизацію?»
10.09.2018

Центр економічної стратегії (ГО, член коаліції громадських організацій Реанімаційний пакет реформ, Київ) запрошує взяти участь у публічній дискусії, присвяченій приватизації державних підприємств.

Зараз в Україні налічується понад 3 тисячі підприємств, що належать державі. Кожне третє із них – збиткове. Хоча у Харкові Турбоатом та Електроважмаш – прибуткові підприємства, але із накопиченим багажем старих проблем.

Чого очікують українці-працівники та не працівники держпідприємств від приватизації, що має робити держава аби процес продажу був прозорим – запрошуємо 11 вересня о 14:00 обговорити на заході «Чи є в Харкові суспільний запит на прозору приватизацію?».

Програма:

14:00 – 15:00 – виступи спікерів

- Дмитро Яблоновський, заступник виконавчого директора Центру економічної стратегії – Презентація дослідження суспільної думки: «Приватизація: погляд харків’ян»

- Олексій Мовчан, регіональний проектний менеджер Прозорро.Продажі – «Чому вигідно продавати майно через ProZorro.Продажі» та «Що таке мала приватизація через “ProZorro.Продажі”»

- Дмитро Полянський, радник з юридичних питань щодо реформи державних підприємств команди підтримки реформ при Мінекономрозвитку, “Перезавантаження приватизації: нові правила”

Після дискусії Центр економічної стратегії запрошує журналістів, редакторів, блогерів та громадських активістів на тренінг “Приватизація: що можуть зробити медіа аби вона відбулась прозоро?”.

Тренер – Артем Ільїн, екс-редактор програми Простономіка (Громадське), екс-замголовного редактора DeloUA

Місце проведення: Накіпело, вул Свободи 7/9, бізнес-центр «Паралель’50», перший поверх.

Для участі зареєструйтесь за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5GmOdbeIHCVfTt87N8oUBuHEJgAeHsFRN4jbLEpoNRAOcgw/viewform

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.