bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація рейтингу прозорості інвестиційного сектору 100 найбільших міст України
09.09.2018

Українське представництво міжнародної антикорупційної організації TransparencyInternational в рамках програми TransparentCities/Прозорі міста розробили Рейтинг прозорості інвестиційного сектору 100 найбільших міст України метою якого є підвищення рівня антикорупційної практики та прозорості на рівні міста в інвестиційній сфері.

Наразі аналітиками та експертами TransparencyInternational Україна спільно з бізнес-асоціаціями та іноземними інвесторами розроблено показники для вимірювання прозорості, наявних інструментів та можливостей в інвестиційному секторі в містах України та проведено дослідження в 100 найбільших містах України щодо відповідності цим критеріям.

Запрошуємо Вас взяти участь у презентації результатів вимірювання прозорості інвестиційного сектору 100 найбільших міст України,що відбудеться 17 вересня 2018 р. о 15.00 у місті Дніпро за адресою м. Дніпро, узвіз Ярмарковий, буд. 1 (готель Арбі).

На заході ви дізнаєтесь яке ж місто зайняло перше місце у Рейтингу прозорості інвестиційного сектору 100 найбільших міст України та які міста опинилися серед аутсайдерів, які перспективи відкриває для міста високі позиції в рейтингу та чому підвищення прозорості в інвестиційній сфері може не тільки допомогти привабити бізнес в міста України, а й подолати корупцію.

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/ITbwmMC8deFh7rZt2

Щиро сподіваємось побачити Вас серед гостей нашого заходу!

Проект «Прозорість та доброчесність публічного сектору» впроваджується спільно з UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Контакти

  • Анатолій Котов
  • Координатор проекту
  • ел.адреса [email protected]
  • м.т. 0973984638

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.