bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГБ-Фест: сімейне свято Громадського бюджету
06.09.2018

Вже цієї неділі на Поштовій площі відбудеться неймовірний «ГБ-Фест: сімейне свято Громадського бюджету»! Прийдіть всією родиною і побачте - зміни Києва у Ваших руках!

Отже 09 вересня з 14.00 до 22.00 на Поштовій площі “Громадський бюджет” в дії! На Вас чекає свято для всієї родини: різноманітні майстер-класи, цікаві лекторії, що відкриють для Вас нові знання, феєричні виступи відомих українських колективів та зіркових вокалістів на великій сцені не залишать Вас без яскравих вражень!

Але, найголовніше - на Вас чекає знайомство та спілкування з командами проектів “Громадського бюджету”! Інтерактивні презентації на великому екрані, фотовиставка вже реалізованих в минулому році проектів - унікальна можливість ознайомитись з ідеями, що можуть покращити Київ вже в наступному році та зрозуміти, що проект “Громадський бюджет” працює з Вами і для Вас!

Приходьте на сімейне свято Громадського бюджету, відпочивайте та голосуйте за обрані проекти! Пам’ятайте - саме Ваші 5 голосів зможуть вирішити долю Києва вже в наступному році!

Проголосувати за обрані проекти можна на сайті https://gb.kyivcity.gov.ua/

Розклад всіх заходів інформаційної кампанії: https://goo.gl/TE5C7h

Контакти

  • https://www.facebook.com/groups/public.budget.Kyiv.SPILNO/about/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.