bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як підготувати портфоліо для вступу на бакалавські програми з творчих спеціальностей
30.08.2018

Ерін Гасім, заступник директора з прийому іноземних студентів, Художньої Школи Чикагського Інституту, буде проводити презентацію, де надасть корисні поради щодо підготовки творчого портфоліо для вступу на бакалаврські програми. Під час презентації будуть розглянуті реальні портфоліо, подані до Художньої Школи Чикагського Інституту. Окрім того, пані Гасім, розповість про особливості процесу вступу до мистецьких шкіл загалом.

Щоб долучитись до онлайн трансляції заходу, зареєструйтеся за наступним посиланням:
https://zoom.us/webinar/register/WN_sCaunHUnS_uSCSiKAJ5_Ug

Презентація буде проводитися англійською мовою.
Не забудьте взяти паспорт або посвідчення водія!

Коли: 20 вересня, 17:00
Де: Американський дім, вул. Пимоненка, 6

EducationUSA є мережею Державного департаменту США, що складається з понад 400 інформаційно-консультативних центрів для іноземних студентів у більш як 170 країнах.
Мережа забезпечує промоцію вищої освіти у США серед студентів усього світу, пропонуючи точну, повну та актуальну інформацію про можливості навчання в акредитованих вищих навчальних закладах Сполучених Штатів Америки.

Коли: 20 вересня, 17:00 Де: Американський дім, вул. Пимоненка, 6 EducationUSA є мережею Державного департаменту США, що складається з понад 400 інформаційно-консультативних центрів для іноземних студентів у більш як 170 країнах. Мережа забезпечує промоцію вищої освіти у США серед студентів усього світу, пропонуючи точну, повну та актуальну інформацію про можливості навчання в акредитованих вищих навчальних закладах Сполучених Штатів Америки.

Контакти

  • EducationUSA Ukraine

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.