bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Торецьку відкриється перший вільний простір
27.08.2018

29 серпня о 16:00 у Торецьку відбудеться відкриття першої платфоми ініціатив.

МEM Idea Hub – таку назву простір отримав не випадково. За словами Олени Шевчук, менеджерки платформи, значення слова «МЕМ» не обмежуються визначенням візуального ряду у вигляді саркастичних фотоколажів у соціальних мережах.

«За класичним визначенням це слово означає одиницю культурної інформації. Вона може бути у вигляді ідеї, символу, манери та способу дії. Ми сподіваємося, що наша платформа стане тим самим місцем, де торечани та мешканці прилеглих селищ зможуть по-справжньому відчути силу своїх ідей, повірять в те, що все можливо та, найголовніше, почнуть втілювати свої найсміливіші плани. Тим самим всі ми допоможемо у формуванні унікальних одиниць культурної інформації, що будуть народжуватися серед людей, розширюючи коло однодумців та активних спільнот» – каже Олена Шевчук.

«Я відчуваю, що МEM Idea Hub може стати саме тією локацією, яка об’єднає творчу молодь, активістів та небайдужих містян. І в результаті ця дружба трансформується у масштабні культурні та соціальні проекти», – каже волонтерка платформи Тетяна Димченко.

Команда вільного простору разом із волонтерами та активістами міста вже встигла попрацювати на благо своєї громади. Завдяки проекту «#Культ_парк» в сквері біля шахти «Центральна» з’явився перший майданчик для сортування сміття, встановлені лавки, зроблені учасниками власноруч та мурал, який став яскравою прикрасою парку.

Офіційне відкриття МEM Idea Hub відбудеться 29 серпня (середа) о 16:00 в приміщенні платформи ініціатив, за адресою вул. Маяковського, 10 (1 під’їзд).

Під час заходу команда хабу розкаже про свої плани та події, які найближчим часом пройдуть за їхньої ініціативи. Гостей свята чекає приємний бонус – сучасна музична програма у другій частині відкриття.

Всі бажаючі можуть слідкувати за діяльністю платформи на сторінках у соціальних мережах: https://www.facebook.com/memideahub та https://www.instagram.com/memidea.

Відкриття вільного простору організовується ГО «Нова Дружківка» у партнерстві з платформою ініціатив МEM Idea Hub та виконується в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.