bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Новогродівці вперше проходитиме турнір з волейболу серед аматорських команд
23.08.2018

Протягом 25 серпня волейболісти Новогродівки будуть змагатися за Кубок міста. За словами організаторів, платформи ініціатив «Move», у турнірі візьме участь 6 команд.

Подібний захід відбудеться у Новогродівці вперше. Протягом 25 серпня спортсмени будуть змагатися за Кубок міста. За словами організаторів, платформи ініціатив «Move», у турнірі візьме участь 6 команд.

«Нещодавно у нашому місті була зареєстрована Федерація волейболу Новогродівки, до її появи активно долучилася команда нашої платформи. Наразі Федерація допомагає нам у проведенні цього турніру. Вони також поділяють наші ідеї і сподіваються, що проведення цього турніру допоможе відродженню цієї гри у Новогродівці, залученню молоді до здорового життя та змістовного дозвілля», – розказує адміністратор Платформи ініціатив «Move» Антон Кухлєв.

Турнір з волейболу триватиме один день – 25 серпня. Початок змагань о 10:00 на майданчику зі штучним покриттям міського стадіону (м. Новогродівка, вул. О. Кошового, 21).

Кубок міста з волейболу організовують ГО «Нова Дружківка» в партнерстві з платформою ініціатив «Move» та виконуються в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.