bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Плоггінг – пробіжи з користю
23.08.2018

У День незалежності України та напередодні Дня міста, Платформа ініціатив «MOVE» запрошує всіх бажаючих взяти участь в акції «У гонитві за сміттям».

Плоггінг зі шведського означає «підбирати сміття під час бігу». Учасники беруть із собою на пробіжку пакет та складають до нього сміття, що зустрічається їм по дорозі. Таким чином люди не лише тренуються, а й допомагають очистити природу.

Вперше на Донеччині подібна екологічна акція пройде у Новогродівці. У День незалежності України та напередодні Дня міста, Платформа ініціатив «MOVE» запрошує всіх бажаючих взяти участь в акції «У гонитві за сміттям».

«Це дуже просто – вийти на пробіжку, взяти пакет для сміття та пробігти невеличку дистанцію. Таким чином звичайний біг підтюпцем перетворюється на екологічну акцію, яка допомагає зробити навколишнє середовище чистішим. Плюс до цього у бігуна збільшуються витрати калорій. Щоб підібрати сміття, потрібно нахилитися або сісти», – стверджує Антон Кухлєв, адміністратор платформи.

Будьте в тренді та підтримуйте еко-проект!

Бажаючі можуть зареєструватися за телефоном +380997379734 Юлія.

Дата і час проведення акції: 24 серпня, 16:00-18:00.

Місце збору учасників: 15:30 у сквері за Будинком дитячої творчості.

Акція «У гонитві за сміттям» організовується ГО «Нова Дружківка» у партнерстві з платформою ініціатив «MOVE» та виконується в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

  • +380997379734 Юлія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.