bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь протестуватиме листами: Рік молоді в Україні провалено?
12.11.2009

Підозрюючи у провалі «Року молоді» в Україні близько 20 громадських та студентських організацій ініціюють численні звернення звичайною та електронною поштою, а також факсом на адресу Міністерства у правах сім’ї, молоді та спорту.

У такий спосіб молодь намагається отримати відповіді на 10 запитань, які допоможуть остаточно довести факт невиконання державою взятих на себе зобов’язань у сфері молодіжної політики. Акція «Спитай міністра сім’ї, молоді та спорту Юрія Павленка де обіцяний «Рік молоді» в Україні?» є другим етапом кампанії «Рік без молоді», головною ідеєю якої є громадянський примус чиновників та високопосадовців реалізувати задекларовану державою підтримку української молоді.

До кінця року у межах неї заплановано провести десятки просвітницьких та протестних заходів. Ініціатори закликають інші громадські організації здійснювати кампанії «Рік без молоді» разом.

Деталі акції можна прочитати за цим посиланням.

Перший захід у межах кампанії пройшов у формі флешпротестмобу під назвою «Постав двійку міністру за рік молоді в Україні».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.