bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мешканців та гостей Покровська запрошують на велосипедні екскурсії
18.07.2018

Захід відбудеться 21 липня в суботу. Окрім мальовничих краєвидів, через які пролягатиме маршрут, учасники пробігу зануряться  в атмосферу історії.

Поціновувачів історії та шанувальників велосипедних прогулянок чекає перший велопробіг-екскурсія. Захід відбудеться 21 липня в суботу. Окрім мальовничих краєвидів, через які пролягатиме маршрут, учасники пробігу зануряться  в атмосферу історії. Екскурсія пройде у супроводі краєзнавця. Подібні велосипедно-краєзнавчі прогулянки проходитимуть ще у серпні та вересні. Бажаючі можуть зареєструватися за телефоном +380 (95) 537 00 12, +380 (63) 990 59 31 Дмитро.

«Ми стартуємо о 10:30. Вирушаємо з Покровська, вул. Захисників України, 1 (колишній автосалон) та фінішуємо в селищі Шевченко, де нас чекає захоплююча історія села. До речі це перше село в регіоні, де був встановлений пам’ятник Тарасу Шевченко. Незважаючи на те, що офіційна дата заснування селища 1921, за 11 років до цього – там було засновано рудник і поблизу ще тоді мешкали робітники. А всіх учасників чекає ще більше цікавинок», - розказує краєзнавець Сергій Луковенко.

Також під час заходу на учасників чекає пікнік та відпочинок біля води. Їжею та напоями забезпечують організатори - Громадський простір «Без Обмежень».

Захід проходить в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

  • Громадський простір «Без Обмежень».
  • https://www.facebook.com/prostirbezobmezhen/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.