bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентаційний круглий стіл
01.07.2018

Запорізька обласна громадська організація «Дивосвіт» у партнерстві з Громадською організацією «Фундація прав людини» в рамках проекту “Програма відновлення миру та діалогу для внутрішньо переміщених жінок «Голос жінки має силу!» запрошує Вас прийняти участь у презентаційному круглому столі.

Мета проекту - посилення професіоналізму лідерів громадських організацій в он-лайн правозахисті і блогерстві задля запобігання конфліктів та ведення мирних переговорів, а також посилення участі жінок у вирішенні конфліктів на місцевому рівні шляхом об`єднання лідерів в єдину блог платформу.

Під час презентаційного круглого столу Ви дізнаєтесь про заплановані заходи, учасників, нові можливості та виклики, перші кроки, які було здійснено на шляху до реалізації проекту.          

До участі запрошуються громадські активісти та діячі Запоріжжя та Запорізької області, які займаються захистом прав та вирішенням проблем внутрішньо переміщених осіб (ВПО), представники ЗМІ, органів влади, правозахистних організацій, учасниці школ-тренінгів в рамках проекту. 

 

Контакти

  • 0676104336

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.