bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як громада на Донбасі змінює міста розкажуть у Сквері Небесної сотні – конференція (Київ)
01.06.2018

2 червня об 11.00 відбудеться конференція просто неба «Зі Сходу до Києва: як громада на Донбасі змінює міста та себе», на якій поговоримо про об’єднання громадян у містах навколо публічного простору, взаємодію представників органів влади з громадою та відновлення парків як символу позитивних змін у місті. Конференція відбудеться в рамках реалізації проекту «Місто-сад» змінює Схід: від Слов’янська до Маріуполя».  

«Нам кажуть, що все в наших руках і ми можемо змінювати світ навколо власноруч, але, на жаль, мало хто з нас знає про ті інструменти, якими він володіє, і тому нам треба більше вчитися, щоб змінювати країну. Зміна – це одна з тих речей, про яку всі дуже багато говорять, але мало що для неї роблять. Я не хочу їхати з Костянтинівки, бо в нас тут багато роботи і я відчуваю відповідальність. Мені цікаво жити в місті, де є середовище активних людей, які готові працювати, вчитися, змінювати щось. Мені цікаво жити тут саме зараз», - розповідають мешканці

Хто ми? «Місто-сад» – ініціатива, що створює публічні простори як платформу для формування активного громадянського суспільства, автори проекту відновлення парку «Шовковичний» у Слов’янську. 

Коли і де зустрічаємося? 2 червня об 11.00 у Сквері Небесної сотні (вул. Михайлівська, 24 А)

До кого звертатися[email protected]  Дарина Киричок 0963001656

Проект «Місто-сад» змінює Схід: від Слов’янська до Маріуполя» здійснюють ГО «Місто-сад» та проект «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.