bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Все, що Ви хотіли знати про волонтерство в Україні та за кордоном
26.10.2009

10 листопада у м. Донецьк відбудеться семінар присвячений волонтерській діяльності в Україні та за кордоном.

На зустріч запрошені координатор Проекту Розвитку Спільноти Марат Кюрчевський, Корпус Миру США в Україні, координатор програми Волонтери ООН Джованні Моцареллі і волонтер ООН Ігор Петровський.

У програмі зустрічі: Презентація Програми Корпус Миру США в Україні; Презентація Програми Європейська Волонтерська Служба; Презентація програми ООН: про заходи, які проводяться у світі та в Україні; Реальний досвід Українського волонтера, який працює у проекті ООН; Міні-тренінг для тих, хто хоче стати волонтером on-line:як використовувати ресурс веб-сайта ООН.

Учасники семінару мають чудову нагоду одержати консультацію експертів щодо залучення та роботи з іноземними волонтерами. Під час зустрічі буде обговорюватися ставлення суспільства до волонтерської праці за кордоном і в Україні, особливості міжкультурного співробітництва та взаєморозуміння, плюси та мінуси міжнародного волонтерства он-лайн.

Участь у заході безкоштовна.

Час та місце проведення:
Конференц-зала головного корпусу Донецького Національного Университету. Аудиторія 309, 3-й поверх 10 листопада 2009 року, з 12.00 до 16.30 (початок реєстрації об 11.30)

Громадським організаціям необхідно заповнити реєстраційну форму та надіслати її до 7 листопада 2009 року на електронну адресу [email protected] або на факс (062) 385 98 39.

Більш детальна інформація за телефоном 8 050 654 56 21, 8 062 349 82 90. Контактна особа: Олена Смаглій.

Захід відбудеться в рамках проекту «Створення координаційного центру для міжнародних служб волонтерів у Донецьку» за підтримки німецького фонду «Пам’ять, Відповідальність і Майбутнє».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.