bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Що означає «відновлення справедливості» для жінок та дівчат, які постраждали у збройному конфлікті
02.05.2018

30 травня 2018 року «Східноукраїнський центр громадських  ініціатив» в рамках діяльності правозахисної Коаліції «Справедливість заради миру на Донбасі», за підтримки Урядової уповноваженої з питань гендерної політики,  організовує в м. Маріуполь  громадське обговорення на тему «Відновлення справедливості для жінок та дівчат, які постраждали у збройному конфлікті на сході України». часть за реєстрацією. Дедлайн - 24 травня, 2018 року.

Перша частина заходу буде присвячена презентації та обговоренню звіту «Війна без правил: гендерно-обумовлене насильство, пов’язане зі збройним конфліктом на сході України». 

В другій частині планується обговорити як учасники події розуміють відновлення справедливості в контексті конфлікту,  які  бачать  перешкоди для цього та можливі шляхи для  їх  подолання.

У заході візьмуть участь жінки та дівчата, що постраждали під час збройного конфлікту (родичі загиблих та зниклих безвісти; жінки та дівчата, які утримувалися в незаконних місцях несвободи або піддавалися іншим формам насильства; особи, що втратили майно внаслідок військових дій  тощо).

До участі у заході запрошені представники органів державної влади -  військової прокуратури, поліції, судів, органів соціального захисту, представників ЗСУ.

Громадське обговорення організовуються за сприяння та участі Урядової уповноваженої з питань гендерної політики Катерини Левченко.

Результатом проведення заходу має стати напрацювання рекомендацій для державних та недержавних інституцій для сприяння відновленню справедливості для постраждалих в наслідок збройного конфлікту на сході України.

Запрошуємо до участі в заході жінок та дівчат, які постраждали внаслідок конфлікту, журналістів та представників громадянського суспільства. Кількість учасників заходу обмежена.

Участь у заході – за індивідуальним запрошенням. Якщо Ви зацікавлені у заході – будь ласка заповніть реєстраційну форму до 24 травня, 2018 року.

Запрошені учасниці та учасники самостійно покривають витрати пов’язані із участю у заході. Організатори мають можливість покрити витрати для обмеженої кількості учасників.

Якщо для участі в заході Вам необхідна компенсація витрат - будь ласка заповніть реєстраційну форму до 11 травня, 2018 року.

Захід проводиться за підтримки Шведського інституту та Державного департаменту США.

Контакти:

Каріна Дорошенко, Східноукраїнський центр громадських ініціатив
http://totalaction.org.ua/  Тел.: + 38 063 681 65 81 email: [email protected]

Контакти

  • http://totalaction.org.ua/ Тел.: + 38 063 681 65 81
  • Східноукраїнський центр громадських ініціатив
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.