bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Багатодітні сім’ї купуватимуть більше
21.10.2009

19 жовтня, в головному управлінні праці та соціального захисту населення Рівненської ОДА 90 багатодітних сімей отримали картки системи соціального дисконту "МнОГОкартка".

Частина карток системи соціального дисконту «МнОГОкартка» уже передана до територіального центру медико-соціального обслуговування та реабілітації інвалідів з порушенням опорно-рухового апарату. Працівники центру безкоштовно розповсюдять 321 картку для сімей, у яких виховуються діти з порушенням опорно-рухового апарату. Решта буде безкоштовно передана багатодітним сім’ям, а це близько семисот сімей, котрі зможуть економити, здійснюючи покупки. Про це повідомив начальник управління Ігор Якубець.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Рівненського міськвиконкому Віра Мельник розповіла про резонанс, який викликала попередня прес-конференція серед малозабезпечених жителів міста Рівне. Саме у зв’язку з цим було прийнято рішення чітко визначити категорії громадян, які безкоштовно отримають дисконтні картки «МнОГОкартка». Проаналізувавши кількість людей, котрі потребують допомоги, працівники управління прийшли до висновку, що першу тисячу карток доцільно розповсюдити саме серед багатодітних сімей та сімей, у яких виховуються діти з особливими потребами.

Керівник проекту Віктор Пражмовський наголосив, що система соціального дисконту «МнОГОкартка» в першу чергу є благодійним проектом. І метою цього проекту є залучити до благодійництва якомога більше людей. Адже чотири картки, придбані за гроші, дозволять передати одну картку безкоштовно малозабезпеченим. І чим більше людей придбає «МнОГОкартку», тим більше малозабезпечених громадян зможуть отримати благодійну допомогу.

Контакти

  • Віктор Пражмовський
  • Фундація імені князів-благодійників Острозьких
  • [email protected]
  • 0362-22-10-81

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.