bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські обговорення нової редакції Стратегії розвитку Голобської ОТГ
12.04.2018

У середу, 18 квітня 2018 року, в с. Радошин відбудуться громадські обговорення нової редакції Стратегії розвитку Голобської ОТГ. Нещодавно Радошинська сільська рада доєдналася до громади, тому була проведена зустріч з мешканцями, напрацьоване їхнє бачення перспектив розвитку громади. Пропозиції зведені та додані до раніше прийнятої Стратегії розвитку Голобської громади, яка активно втілюється у життя з 2016 року.

Захід проводитиме експертка Волинського ресурсного центру розвитку місцевої демократії. На зустрічі відбудеться представлення нової редакції документу та його обговорення. Крім того запрошені до участі засновники сільськогосподарського кооперативу «Волинський господар», який створений в ході реалізації туристичного напрямку реалізації Стратегії. Планується обговорити перспективи розвитку об’єднання та можливості мешканців. Говоритимуть і про інші актуальні напрями розвитку громади.

Усі небайдужі можуть приєднуватись до роботи та обговорень.

Дата та місце проведення: 18 квітня 2018 року об 11:00 у приміщенні Радошинської ЗОШ.

Заходи здійснюються в межах реалізації проекту «Сприяння реалізації Стратегії розвитку Голобської громади із використанням інструментів громадської участі», що реалізується Волинським Інститутом Права за підтримки програмної ініціативи «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження».

 

Контакти

  • ВОГО «Асоціація підтримки та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення»
  • [email protected]
  • 0332 785 952
  • https://www.facebook.com/AsociaciaOSBBtaOSN/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.