bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інклюзивний перформанс-імпровізація «Історії, народжені поезією»
11.04.2018

Під час заходу відбудеться виступ Інклюзивної театральної студії «Далі буде» разом з Київським плейбек-театром «Поза часом». Актори будуть грати історії глядачів як відгук на вірші Тараса Шевченка, прочитані в тому числі і жестовою мовою.

Мета заходу: створення нового погляду на вірші видатного українського письменника через призму особистих історій глядачів та художні образи, що народжуються в плейбек-імпровізації під час гри акторів у інклюзивному просторі, доступному для різних соціальних груп.

Інклюзивна театральна студія “Далі буде” існує з 2016 року, як проект Міжнародного інклюзивного театрального фестивалю “Арт-Плейбек.Разом” та об`єднує людей різних соціальних груп, у тому числі з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень, членів БТ “Джерела”, з метою творчого розвитку, дослідження різноманіття та участі у різних соціальних проектах.

Київський плейбек-театр “Поза часом”, створений у 2016 році, професійними плейбек-акторами з досвідом гри в імпровізації від 6 років та досвідом участі у різних соціальних та культурних проектах.

Захід відбудеться 15 квітня о 15.00 за адресою: м. Київ, б-р Тараса Шевченка 12, Національний музей Тараса Шевченка.

Вхід вільний.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.